• Vide DOK 2

    DOK 2 Veenendaal
  • Sfeerruimte DOK 2

    DOK 2 Veenendaal

DOK 2 gegroeid van naar zesduizend vierkante meter

13-10-2017, 11:20 | Lezersnieuws | DOK 2 Veenendaal

De afgelopen maanden stond alles bij DOK 2 Veenendaal in het teken van een enorme verbouwing. De winkel is zelfs een paar weken gesloten geweest en sinds een aantal weken weer geopend. Het succes van de afgelopen 9 jaar en de landelijke aantrekkingskracht heeft DOK 2 doen besluiten uit te breiden.

Verbouwing

Bezoekers en voorbijgangers die op of langs de woonboulevard zijn gekomen, kan het haast niet zijn ontgaan. Woonwarenhuis DOK 2 heeft een nieuw gezicht gekregen. Zowel de voorgevel en entree als de winkel zijn compleet aangepakt. Er is een extra verdieping gerealiseerd waardoor er 6000m2 winkelruimte is ontstaan met alles op het gebied van wonen. De verdiepingsvloer met vide geeft een ruimtelijk gevoel en zorgt voor een overzicht over de winkel. DOK 2 is volledig opgebouwd volgens een nieuwe indeling. Het assortiment is uitgebreid, er is een DOK 2 Café verwezenlijkt en een outlet heeft zijn intrede gemaakt.

Succes

'De afgelopen tijd is er hard gewerkt om de winkel in te richten en te stylen. We zijn ontzettend trots op het resultaat,' aldus Mark Methorst, bedrijfsleider van DOK 2 Veenendaal. 'Ook de klanten die de afgelopen tijd de winkel al hebben bezocht zijn enthousiast,' zo gaat hij verder. De komende tijd wil DOK 2 de puntjes op de i zetten waarna het woonwarenhuis op zaterdag 25 november officieel geopend wordt.

Nieuw concept

Als klanten door de winkel lopen, worden ze meegenomen in een nieuw concept van woonwinkelen. DOK 2 is opgedeeld in verschillende woonstijlen. Thema's als Urban Loft, Houd van Hout, Landelijk en Design & Art zijn de uitgangspunten. Klanten kunnen de sfeer proeven en ervaren in de winkel, om op deze manier te ontdekken welke stijl het meest bij hen past.

Over DOK 2

DOK 2 is een toegankelijk woonwarenhuis waar consumenten terecht kunnen voor een groot assortiment meubels, verlichting en woonaccessoires. De winkel biedt woonartikelen in verschillende woonstijlen waardoor een groot publiek wordt aangetrokken. Tevens biedt DOK 2 de laagste-prijsgarantie en daarnaast worden veel artikelen rechtstreeks uit voorraad geleverd vanuit het 12.000 m2 grote magazijn in Tiel. Naast de centraal gelegen winkel in Veenendaal shoppen consumenten uit Nederland en België 24/7 via DOK2.nl.