• cursus 'Engels conversatie' bij de VU

Cursus 'Engels conversatie' bij de Volksuniversiteit Veenendaal

26-01-2016, 11:40 | Lezersnieuws | Volksuniversiteit Veenendaal

Wie beter en makkelijker de Engelse taal wil leren spreken kan vanaf dinsdag 16 februari deelnemen aan de cursus 'Engels conversatie' bij de Volksuniversiteit Veenendaal. De cursus bestaat uit 10 lessen, wekelijk van 10.30-11.30 uur.

Alhoewel de Engelse taal de belangrijkste wereldtaal is, valt het spreken ervan niet altijd mee. Gebrek aan durf en ervaring zijn veelal de belangrijkste oorzaken om het spreken achterwege te laten. In een ontspannen sfeer wordt in deze cursus aan de 'spreekvaardigheid' gewerkt en kan het zelfvertrouwen om Engels te durven spreken groeien. De conversaties in de lessen gaan over alledaagse en actuele thema's, waarbij er ook aandacht is voor de grammatica van de Engelse taal. Om deel te kunnen nemen aan deze cursus is minimaal 4 jaar Engels op middelbaar schoolniveau noodzakelijk. Bij twijfel over het niveau is het mogelijk om contact op te nemen met de Volksuniversiteit Veenendaal.

De cursus bestaat uit 10 lessen en vindt wekelijks plaats vanaf dinsdag 16 februari van 10.00-11.30 uur. De deelnameprijs bedraagt € 111,- per persoon. Locatie: gebouw Spectrum, Kees Stipplein 72 te Veenendaal.

Meer informatie en inschrijven: www.vuveenendaal.nl, info@vuveenendaal.nl of 0318-550970.