• cursus Effectief communiceren bij de VU

    Volksuniversiteit Veenendaal

Cursus 'Effectief communiceren' bij de Volksuniversiteit Veenendaal

12-09-2016, 14:10 | Lezersnieuws | Volksuniversiteit Veenendaal

Vanaf woensdag 28 september staat bij de Volksuniversiteit de cursus 'Effectief communiceren' gepland. In drie lessen leren deelnemers bewuster én daardoor effectiever met communicatie omgaan. Hierbij is er aandacht voor bewuste en onbewuste communicatie, verbale en non-verbale communicatie en de communicatie thuis en op het werk.

Naast een stuk theorie, waarin een aantal basistheorieën over communicatie worden behandeld, is er vooral veel aandacht voor de praktijk. Aan de orde komen onder andere: basisregels van communicatie, gesprekstechnieken, luisteren, samenvatten en doorvragen, ruis in communicatie, enthousiasmeren en overtuigen, feedback geven en ontvangen en omgaan met weerstanden en emoties. De docent is als professioneel trainer werkzaam in het bedrijfsleven.

De cursus 'Effectief communiceren' bestaat uit drie lessen vanaf woensdag 28 september van 19.30-21.30 uur. De cursusprijs bedraagt € 91,00, exclusief € 5,00 materiaalkosten. De cursuslocatie is gebouw Spectrum, Kees Stipplein 72 te Veenendaal.

Meer informatie en inschrijven via: www.vuveenendaal.nl/course/effectief-communiceren