Carnaval met Rowwen Héze in Lampegiet

23-11-2017, 16:50 | Lezersnieuws | Jari Jansen

Carnaval met Rowwen Héze in Lampegiet

Rowwen Héze is een Limburgs dialectband die is opgericht in 1985. In de afgelopen jaren zijn ze uitgegroeid tot één van de meest populaire popbands in Nederland. Rowwen Héze heeft ondertussen een zilveren harp, Gouden harp, Edison en Gouden Notenkraker gewonnen. Op donderdag 4 januari staat De Lampegiet in het teken van carnaval door deze band.

Deze avond zal in het teken staan van carnaval. Voor Rowwen Hèze begon het feest eigenlijk 33 jaar geleden en het hield niet meer op. Al snel bleek de combinatie Rowwen Hèze en carnaval iets te explosief. Sommige liedjes mochten destijds op carnavalsfeesten niet meer gedraaid worden vanwege het te uitbundige karakter en de explosieve uitwerking op het publiek. Maar die storm is gaan liggen. De muziek ging door. Hoempa en walsen, over humor, troost, honger en dorst. Nu 3 x 11 jaar later viert Rowwen Héze carnaval in De Lampegiet!

Carnaval, A laaf you!

De voorstelling begint om 20:11 uur en kost € 25,45 per persoon. Tickets kunnen online besteld worden op de website van Theater De Lampegiet of van dinsdag t/m vrijdag tussen 10:00 -13:00 uur de balie van het theater