• De regio Rijn & Heuvel van de Zonnebloem doet mee aan de Club-bonus actie van Broekhuis autobedrijven. Dit houdt in dat Broekhuis bij onder andere aankoop of onderhoud van een auto een bedrag uitbetaalt aan de Zonnebloem. Op 7 december 2015 ondertekenden

Broekhuis en de Zonnebloem sluiten partnerovereenkomst

07-01-2016, 16:00 | Lezersnieuws | Jan Sonneveld

Goede doelen en bedrijfsleven zijn regelmatig op zoek naar nieuwe vormen van samenwerking. De autodealergroep Broekhuis en de Zonnebloem sloten 7 december 2015 zo'n overeenkomst over een nieuwe vorm van partnership. Tijdens een officieel moment op de regionale vergadering van de Zonnebloem ondertekenden Gerhard van de Pol, marketing manager van Broekhuis Holding en Marijke van Munster, voorzitter van de regio Rijn & Heuvel van de Zonnebloem de overeenkomst. De Zonnebloem en Broekhuis komen hiermee overeen dat voor elke aan Zonnebloem gerelateerde opdracht een bedrag wordt gestort.

Gerhard van de Pol toont zich ingenomen met de nieuwe partnership. "Wij voelen ons verbonden met het werk van de Zonnebloem. We dragen hen graag een warm hart toe. Dat doen we met de Broekhuis Clubbonus. Iedere keer als vrijwilligers, donateurs en gasten van de Zonnebloem bij Broekhuis komen, sponsoren wij de kas." Marijke van Munster benadrukt het bijzondere van de samenwerking. "Wij noemen het graag een partnership, omdat in dit concept sprake is van een win-win situatie. Voor elke bij Broekhuis gekochte auto, onderhoudsbeurt of schadeherstel ontvangen wij een mooi bedrag. Omgekeerd dienen wij bij de regionale Zonnebloem afdelingen de actie te promoten".

De Broekhuis Groep is een familiebedrijf dat al 83 jaar actief is in Nederlandse automobielbranche. Van de Broekhuis Groep maken onder andere deel uit: 40 dealerbedrijven van 9 automerken, een leasemaatschappij en 7 schadeherstelbedrijven. In en rond de regio Rijn & Heuvel van de Zonnebloem zijn er dealerbedrijven in De Bilt, Doorn, Ede en Zeist.

Bij de Zonnebloem draait het om mensen. Al meer dan 65 jaar. Vanuit de hoofdgedachte "Er kan zoveel meer dan je denkt" wordt alles op alles gezet om mensen met een lichamelijke beperking een onvergetelijke tijd te bezorgen. Zodat ook zij volop van het leven kunnen genieten. Daarom denkt de Zonnebloem altijd in oplossingen. En daar staan de tienduizenden vrijwilligers ook voor en samen met de donateurs maken ze het Zonnebloemwerk mogelijk. In de regio Rijn & Heuvel zijn bijna 500 vrijwilligers in 14 plaatselijke afdelingen actief.