• Het jubileumorkest van De Muzen

    Muziekschool de Muzen
  • Het jubileumorkest van De Muzen

    Muziekschool de Muzen

Zomers Concert De Muzen op Stadsstrand

20-06-2017, 10:40 | Lezersnieuws |

Datum:

vrijdag 30 juni 2017, 19:30 tot 21:30

Locatie:

Thoomesplein , Veenendaal
Stadsstrand
Veenendaal

Stadsstrand, zomerse muziek, kampvuur, … Om zo maar wat ingrediënten van het Zomers Concert van Muziekschool de Muzen te noemen. Kom vrijdag 30 juni ook!

Met het Zomers Concert wordt traditiegetrouw het cursusjaar afgesloten. Ditmaal gebeurt dat niet in de eigen zaal in Spectrum, maar op het Stadsstrand. Onder andere het jubileumorkest, brassensemble, barokensemble, gitaristen en leerlingen uit de Talentenklas brengen heerlijke zomerse muziek ten gehore. Het Zomers Concert wordt afgesloten door de popband. Zij spelen rondom de vuurkorven en publiek is van harte welkom om lekker mee te zingen.

Neem uw eigen stoel of matje mee, neem plaats op het Stadsstrand en geniet van een heerlijk Zomers Concert. Het concert vangt vrijdag 30 juni om 19.30 uur aan op het Stadsstrand. De toegang is gratis. Mocht het onverhoopt geen strandweer zijn, dan verhuist het Zomers Concert naar de theaterzaal van Spectrum.

Muziekschool de Muzen is gevestigd in Spectrum, te vinden aan het Kees Stipplein 72 in Veenendaal. Voor meer informatie kan gekeken worden op www.muzenveenendaal.nl.