• Mars voor het Leven in Den Haag

    Wikimedia Commons

Veense jongeren organiseren busvervoer naar Mars voor het Leven

28-11-2017, 15:42 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 9 december 2017,
10:00 tot 16:30

Locatie:

Vijftien Morgen 51, Veenendaal
Adventkerk
Veenendaal

Een aantal jongeren uit Veenendaal organiseren in samenwerking met SGP-jongeren Vallei & Rijn busvervoer naar de Mars voor het Leven 2017.

Dit jaar wordt op zaterdag 9 december de 25ste mars gehouden. Daarmee wordt de Week van het Leven afgesloten. Het doel is om een krachtig en liefdevol signaal te geven aan de samenleving en de politiek. Stop abortus én investeer in alternatieven, dat is de boodschap!

Kilian Sinnakili, één van de organisatoren, vertelt dat hij de vorige mars als heel indrukwekkend heeft ervaren. "De stilte tijdens de mars voelde als een kracht. De samenhorigheid en het ernstige doel waar we voor lopen was iets dat ik nooit zal vergeten."

Ook meelopen? Vanuit Veenendaal wordt gratis busvervoer geregeld. Om 10:00 vertrekken we vanaf de Adventkerk (Vijftienmorgen 51). Bij de Adventkerk is parkeergelegenheid voor auto's en fietsen. Aanmelden kan via http://www.sgpjv.nl/mars-voor-het-leven/ of marsvoorleven2017@gmail.com. Meer informatie over de mars vindt u op www.schreeuwomleven.nl./marsvoorhetleven/.