• Esther Caron van MUM’s Closet en Moniek Smits van de Hip & Happening

    Govert Govers

Veenendaalse onderneemsters in de spotlights

25-08-2017, 12:41 | Lezersnieuws |

Datum:

donderdag 12 oktober 2017, 19:00 tot 21:00

Locatie:

Markt 7, Veenendaal
Grand Café de Markt
Veenendaal

Na veel brainstormen is het dan zover; Esther Caron van MUM's Closet en Moniek Smits van de Hip & Happening hebben de manier gevonden om Veenendaalse onderneemsters op de kaart te zetten.

De zoektocht naar de leukste onderneemsters uit Veenendaal heeft aardig wat teweeggebracht, want voor velen was het een verrassing. Of het nou een retailzaak, horecaonderneming of een organisatie of stichting betreft, het maakt niets uit. Iedere enthousiaste onderneemster heeft een uniek bedrijf. Esther en Moniek vinden het tijd om hen aan elkaar te koppelen en met zijn allen in de picture te gaan staan! Letterlijk, want tijdens een gezellige, besloten borrelavond in Grand Café de Markt is de Pop up fotostudio van Govert Govers aanwezig. 'We hebben een leuk, gevarieerd programma samengesteld', vertelt Moniek. 'Wij zijn razend enthousiast en er ook van overtuigd dat niemand straks meer om de toponderneemsters van Veenendaal heen kan.'

De onderneemsters die meedoen, komen in een special 'Women in business' in het blad Hip&Happening, er komt een flyer met leuke acties en de borrelavond is dé gelegenheid om goede ideeën met elkaar uit te wisselen. Wil jij als onderneemster hierbij zijn? Pas jij bij het type onderneemster dat van mening is dat je samen sterker staat, en wil jij iedereen laten zien wat voor moois Veenendaal te bieden heeft? Meld je dan aan via moniek@elan-media.nl. Want er is niets zo leuk als door Veenendaal te wandelen en te zien wat voor een topbedrijven er zitten die samen zorgen dat het een plezier is om in Veenendaal te wonen.