• Start goed met jouw eigen bedrijf

    Rene Egbring

Veenendaal meest aantrekkelijke gemeente voor starters

19-09-2017, 13:41 | Lezersnieuws |

Datum:

woensdag 27 september 2017, 17:30 tot 22:30

Locatie:

Raadhuisplein 1, Veenendaal
Gemeentehuis Veenendaal
Veenendaal

Veenendaal is de meest gunstige gemeente voor starters in Utrecht, blijkt uit onderzoek van hypotheekadviseur eyeOpen.nl. Zij deden onderzoek in alle Nederlandse gemeenten en provincies. Starters kunnen in Veenendaal 35.000 euro lenen en de meeste woningen van de provincie Utrecht staan hier te koop. Ook de gemeente Rhenen heeft een speciale starterslening.

De gemeente Veenendaal zet zich samen met de gemeente Rhenen nog veel meer in voor starters. Samen met Startersdagen.com, Rabobank Vallei en Rijn en Interpolis organiseren zij op woensdag 27 september een startersdag voor (oriënterende) starters en eigenaren van een bedrijf tot drie jaar oud.

Programma

De startersdag kent een intensief en informatierijk programma dat bestaat uit een optioneel broodjesbuffet, officiële opening om 18.45 en plenaire kennisdeling, startersmarkt en doorlopende seminars en workshops. Op de startersmarkt staan landelijke en regionale kennispartners, en deze worden afgewisseld met meerdere rondes van kennissessies in de vorm van presentaties, workshops en masterclasses. Afsluitend vindt er een aangeklede netwerkborrel plaats.

Aanmelden

Aanmelden is mogelijk via www.startersdagen.com/veenendaalrhenen2017. Het evenement vindt plaats in het gemeentehuis van Veenendaal, Raadhuisplein 1 in Veenendaal.