• Kerstboom op canvas

    Anthonieke de Koning

Tijd voor kerstsfeer in huis, tijd voor kerstworkshops

04-12-2017, 07:40 | Lezersnieuws |

Datum:

donderdag 7 december 2017, 10:15 tot 11:45

Locatie:

Corridorpassage 24, Veenendaal
Corridorpassage 24
Veenendaal

In de Corridorpassage is het in december mogelijk om deel te nemen aan kerstworkshops. Je maakt sfeervolle kerstdecoratie voor in je huis. Je kunt kiezen uit het maken van een kerstboom van hout op canvas, met kerstlichtjes; of het opmaken van een glazen vaas met een kerstbal als olielampje; of het maken van een kerststukje met kerstballen als bloemenvaasje. Op de foto zie je een voorbeeld.

De workshops worden gegeven in de tijdelijke kerst pop up shop in de Corridorpassage. Deze is te vinden op nummer 24, de bovenverdieping van Poespas. Dit is naast de achteringang van de Hema.

Heb je zin om in een sfeervolle omgeving iets leuks te maken voor de kerstsfeer bij je thuis? Schrijf je dan in. Dat kan in je eentje en ook samen met een groepje vriendinnen, collega's, buren of familie.

Elke dinsdagochtend of -middag, woensdagochtend of -middag, donderdagochtend of -middag, vrijdagochtend of -middag of -avond en zaterdagochtend is een workshop mogelijk.

Inschrijven kan via een mailbericht aan tussenkerstenkitsch@gmail.com, of via een bericht op facebook tussenkerstenkitsch, of in de winkel, corridorpassage 24, bovenverdieping.