• Sportief genieten voor Berkenstein

    VAV

Sportieve kick-off van 'De week voor hospice Berkenstein'

30-08-2017, 14:11 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 16 september 2017, 09:00 tot vrijdag 22 september 2017, 18:00

Locatie:

Vondellaan 57, Veenendaal
Hospice Berkenstein
Veenendaal

Op 16 september start de 'Week voor hospice Berkenstein'. Tijdens deze week organiseert de hospice verschillende activiteiten om geld in te zamelen en bekendheid te geven aan het werk van de hospice.

Kom ook naar de kick-off op zaterdag 16 september (Vondellaan 57), een dag waarop je kunt wandelen en hardlopen door de prachtige bossen, heidevelden en zandverstuivingen van de Utrechtse Heuvelrug.

Wandelen voor Berkenstein

In samenwerking met de SGWB en Atletiekvereniging VAV zijn 4 routes uitgezet (5 km, 10 km, 15 km en 20 km), voor iedereen wat wils. Starten Ikan tussen 9-11 uur (de 20 km tussen 9-10 uur). Het inschrijfgeld van 6 euro komt volledig ten goede aan de hosice. Meer informatie op www.facebook.com/wandelenvoorhospiceberkenstein.

De BerkensteinRun

Om 11 uur start de KidsRun, een parcours van 950 meter in Veenendaal-West voor iedereen t/m 12 jaar die van hardlopen houdt. Om 11.30 uur starten de 5 km en 10 km., waarbij de laatste een ware uitdaging biedt in de vorm van de klim naar de Eenzame Eik en Elsterberg. Inschrijven (10 euro) kan tot 10 september op inschrijven.nl (op de dag zelf is er beperkte mogelijheid tot nainschrijving). Meer informatie: www.facebook.com/berkensteinrun.

Kofferbakverkoop

Maar er zijn meer activiteiten in de week voor de hospice, zo organiseert Innerwheel op zondag 17 september een kofferbakverkoop op het terrein van Residence Rhenen. Schrijf je in (kofferbakverkoopIW@hotmail.com, 10 euro) en kom los van al je leuke, bruikbare spullen waar je niet meer zo aan gehecht bent. De verkoop start om 11.30 uur. Niks te verkopen, kom dan op zoek naar verborgen schatten....

PubQuiz

Donderdagavond (21 september) wordt een PubQuiz georganiseerd in Restaurant Stipplein: een spelavond in quizvorm met toegankelijke 8 vragenrondes op het vlak van o.a. media, literatuur, politiek en lokale weetjes.Speel mee voor Hospice Berkenstein en schrijf jouw team (4-5 personen) in voor deze pubquiz! Meer info via weekvandehospicepubquiz@gmail.com

Quilt workshops

En tot slot kan er van dinsdag 19 t/m vrijdag 22 september meegedaan worden aan workshop quilten bij Niessen Naaimachines (meer informatie via info@niessennaaimachines.nl

Alle inschrijfgelden komen volledig te goede aan de hospice, die hiermee ook voor de toekomst deze bijzondere plek kan veilig stellen.