• Een aantal SneeuwFit'ers met instructeur Guno Burgzorg in zaal Zoete Inval

    Nico de Gouw

SneeuwFit als servicebeurt voor het lichaam

12-10-2017, 22:20 | Lezersnieuws |

Datum:

woensdag 25 oktober 2017, 20:00 tot 21:00

Locatie:

Zoete Inval 6, Veenendaal
Gymnastiekzaal Zoete Inval
Veenendaal

SneeuwFit-training van Skivereniging Gelderse Vallei werkt als een servicebeurt voor het lichaam. Zoals de meeste wintersporters hun auto een onderhoudsbeurt geven, de winterbanden opleggen en de sneeuwketting inpakken, zouden ze zich ook fysiek moeten voorbereiden op hun reis naar de sneeuw. Een wekelijks lesuur verkleint het risico op blessures en vergroot de conditie en een fit gevoel. Probeer het uit in een gratis proefles.

In Veenendaal start de SneeuwFit-cursus op woensdag 25 oktober 20.00-21.00 uur in gymzaal De Zoete Inval 6. Een gratis proefles is mogelijk. In het programma zit ook een praktijkles voor skiërs en snowboarders op een skibaan in eigen land. Bij een voorkeur voor een andere avond of locatie kan men terecht op maandag in Bennekom en Wageningen, op dinsdag in de sportzaal Maandereng (nabij A12/Stadspoort) in Ede, en op donderdag in Ede-zuid.

Voor wie zich overdag wil voorbereiden op de wintersport, is er vanaf 31 oktober gedurende 8 weken op dinsdagmiddag Ski Compact in de zaal Goudmos in Veenendaal. Deze trainingsprogramma's van de Nederlandse Skivereniging omvatten allerlei conditie-, spier- en ski-imitatie-oefeningen.

Meer informatie en aanmelden: secr. skivereniging, tel. (0318) 641124, e-mail skigeldersevallei@hetnet.nl en website www.skigeldersevallei.nl