• De Pepernotenconcerten worden weer één groot feest

    Muziekschool de Muzen
  • Muziekschool de Muzen
  • Muziekschool de Muzen
  • Muziekschool de Muzen

Sintliedjes en Zwarte Pieten in Spectrum

01-11-2016, 13:40 | Lezersnieuws |

Datum:

vrijdag 25 november 2016, 19:00 tot zaterdag 26 november 2016, 17:00

Locatie:

Kees Stipplein 72, Veenendaal
Muziekschool de Muzen
Veenendaal

Sinterklaasliedjes, pepernoten, een interactief toneelstuk, Sinterklaas en Zwarte Pieten. Het Pepernotenconcert van Muziekschool de Muzen en Volksuniversiteit Veenendaal wordt weer één groot feest! En ditmaal vieren we het feest zelfs met drie voorstellingen op vrijdag 25 en zaterdag 26 november.

Sinterklaasliedjes vormen samen met het toneelstuk de hoofdmoot van het programma. De muziek wordt verzorgd door veel jonge leerlingen van De Muzen en toneelleerlingen van de Volksuniversiteit voor veel hilariteit, wat valse noten maar vooral een interactief toneelstuk.

Zo komt de Minister van Kinderzaken langs, met maar liefst vijf secretaresses: het allergrootste orkest en kinderkoor ter wereld moeten Sinterklaas begroeten bij zijn aankomst in Veenendaal. Maar er verdwijnt een vliegtuig met aan boord een wereldberoemde operazangeres en een net zo bekende dirigent, en deze mensen moeten toch echt helpen bij dat orkest en kinderkoor. Komt dat allemaal wel goed?!

Tussendoor klinken veel Sinterklaasliedjes, maar ook andere meezingers staan op het programma. Zing vrolijk mee, en help de Minister van Kinderzaken!

Ook de Scheepjeswolharmonie komt zaterdag 26 november gezellig langs om het feest nog groter te maken.

Knutselen

Wie het grootste orkest en kinderkoor ter wereld vormen? Nou, dat wordt het publiek in Spectrum! Ter voorbereiding op de concerten kunnen kinderen daarom op woensdag 9 en 16 november tussen 14.00 en 16.00 uur komen knutselen. Er kan een mooie Sinterklaas-muzikale kijkdoos gemaakt worden, en ook liggen er allerlei materialen om schudinstrumentjes te maken. Kom ook gratis knutselen en neem het instrumentje vooral mee naar het Pepernotenconcert! En voor de allermooiste kijkdozen hebben wij mooie prijzen.

Kaartverkoop

Het Pepernotenconcert op vrijdag 25 november begint om 19.00 uur, de concerten op zaterdag 26 november vangen aan om 13.30 en 15.30 uur. De drie concerten worden gegeven in de grote zaal van Spectrum. Toegangskaarten kosten €1 per persoon (voor elke leeftijd) en zijn vanaf maandag 14 november te koop bij de balie van Spectrum, dat gevestigd is aan het Kees Stipplein 72 in Veenendaal. Houdt u er rekening mee dat aan de balie niet gepind kan worden?! En wees er snel bij, want voor de toegangskaarten geldt op = op.

Kijk voor meer informatie op www.muzenveenendaal.nl.