• Ronald Snijders

    @zzapback

Ronald Snijders steelt de show op zijn manier

16-09-2016, 12:40 | Lezersnieuws |

Datum:

vrijdag 7 oktober 2016, 20:00 tot 22:00

Locatie:

Kees Stipplein 72, Veenendaal
Spectrum
Veenendaal

Onder leiding van zijn big band zal Ronald Snijders op vrijdagavond 7 oktober schitteren in Spectrum. De programmering van De Lampegiet in Spectrum is onderdeel van Stad als Podium.

Was absurdist Ronald Snijders in zijn vorige One Man Show een dolgedraaide tv-quizmaster, in zijn nieuwe programma WELKE SHOW zien we de echte Ronald Snijders, met bigband. Hij zal zijn publiek op geheel eigen wijze vervreemden met grappen, liedjes, normale anekdotes, nieuwe woorden en opmerkelijke invallen. Ook leest hij wederom voor uit eigen werk. Er zal NIET worden gespot met theaterwetten.

Ronald Snijders schreef o.a. de bestsellers De Schrikkelkalender 2016 en De Alfabetweter, 1000 nieuwe woorden die het niet gaan redden. Hij is wekelijks te horen bij Giel3FM en te lezen in Het Parool. Zijn vorige programma One Man Show kreeg vier sterren in de Volkskrant, Het Parool en Dagblad van het Noorden.

Ronald Snijders - Oktober 7 oktober - aanvang: 20.00 - € 18,25 - kies zelf plaatsen en print zelf tickets op www.lampegiet.nl of koop kaarten aan de servicebalie in de bibliotheek van de Cultuurfabriek.

Website evenement : www.lampegiet.nl

Locatie evenement : Spectrum, Veenendaal

Datum evenement : Vrijdag 7 oktober