• Voorzijde nieuwe Nissan Leaf

    Nissan NL
  • Achterzijde nieuwe Nissan Leaf

    Nissan NL

Primeur bij Bochane Ede; donderdag 2 november van 8.30 tot 12.00de nieuwe Nissan Leaf!

30-10-2017, 10:20 | Lezersnieuws |

Datum:

donderdag 2 november 2017, 08:30 tot 12:00

Locatie:

Galvanistraat 111 111, Veenendaal
Nissan Bochane Ede
Veenendaal

Ede - Donderdag 2 november vindt er een primeur plaats in Ede. De baanbrekende Nissan Leaf wordt onthuld bij autobedrijf Bochane.

Revolutionair

De Nissan Leaf 2.Zero Edition is een 100% elektrische auto voorzien van de nieuwste technologie. De revolutionaire auto is uitgerust met een 40 kWh batterij waarmee de auto op één lading tot wel 378 km ver rijdt.

De Nissan Leaf is in alle opzichten vooruitstrevend. Zo beschikt de auto over autonome rijtechnologie ProPilot, waarmee de Leaf zelfstandig kan rijden. Daarnaast is de auto voorzien van geavanceerde veiligheidssystemen. Deze bewaken de veiligheid van de bestuurder én die van de andere weggebruikers.

Wereldwijd is er veel aandacht voor de introductie van de nieuwe Leaf. Elektrische auto's zijn stiller en beter voor het milieu dan traditionele auto's. De Leaf stoot geen uitlaatgassen uit en is daardoor gelabeld als 'Zero Emission'. Daarnaast is het rijden met deze elektrische auto tot vier keer voordeliger dan met een benzine of dieselauto.

Donderdag 2 november is er een speciale preview van de Nissan Leaf bij autobedrijf Bochane aan de Galvanistraat 111. Het model is tussen 08:30 en 12:00 te bewonderen in de showroom. Vanaf januari is de Nissan Leaf officieel in Nederland verkrijgbaar. Tijdens de preview staan de medewerkers van Bochane klaar met de antwoorden op alle vragen over de Nissan Leaf en elektrisch rijden.