• Vrijwilligerswerk kan niet vroeg genoeg beginnen

    Facebookpagina Landgoed Prattenburg

NLDoet op Prattenburg

01-03-2017, 16:01 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 11 maart 2017, 10:00 tot 17:00

Locatie:

Curneraweg 420, Veenendaal
Landgoed Prattenburg
Veenendaal

Het Oranje Fonds organiseert op 10 en 11 maart 2017 weer NLdoet: de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken. Het Oranje Fonds laat daarom met NLdoet zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn. Ook laat NLdoet zien hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn.

Dit jaar kunnen vrijwilligers die graag de vrije natuur in gaan terecht op Landgoed Prattenburg. Er zijn een aantal leuke klussen te doen, zoals zaailingen verwijderen en op andere plekken uitplanten, het makkelijker toegankelijk maken van de toegangswegen voor recreanten en afhankelijk van het weer de eerste snoeiwerkzaamheden.

Vrijwilligersarbeid draagt bij tot de instandhouding van het landgoed, zodat iedereen er van kan genieten. Deelnemers worden op zaterdag 11 maart welkom geheten bij Het Koetshuis van het Kasteel met een kop koffie of thee. Rond 10.00 uur worden de mouwen opgestroopt en gaat het echte werk beginnen.

Aanmelden kan op http://nldoet.nl/klus/27643 of via vriendenstichting@prattenburg.nl