• Ik & Simon

Nick en Simon wordt 'Ik en Simon' in Theater De Lampegiet

10-03-2016, 12:21 | Lezersnieuws |

Datum:

dinsdag 29 maart 2016, 20:00 tot 22:20

Locatie:

Veenendaal

Waar het duo Nick en Simon een belangrijke plek heeft veroverd in de Nederlandse muziekindustrie, gaat Simon Keizer toch voor het eerst alleen op tournee. Met zijn voorstelling 'Ik en Simon' staat Simon Keizer & band in Theater De Lampegiet, op dinsdag 29 maart.

In zijn soloprogramma Ik en Simon staat Simon voor het eerst zonder Nick op de planken. Een primeur! De titel doet al vermoeden dat het dit keer ook om zijn persoontje draait. Gekoppeld aan zelfgeschreven columns zal hij met nieuwe liedjes een persoonlijke kant laten zien en horen. Een aanrader, niet alleen voor de fans!

Achter de titel van zijn programma Ik en Simon gaat veel schuil. Niet alleen is het een knipoog naar zijn duo schap, maar meer nog verklapt de titel dat de show heel persoonlijk zal zijn. Op een vooral vertellende manier zal hij zijn visie op momenten uit zijn leven delen. De ene keer met een lach, de andere keer op ontroerende wijze. Het gros van deze verhalen komt uit zijn verzameling columns die hij sinds jaar en dag voornamelijk in privésfeer schrijft. Dit alles combineert hij met speciaal voor dit programma nieuw geschreven liedjes. Als publiek zul je zowel letterlijk als figuurlijk niet dichterbij 'Simon' kunnen komen, lijkt je dit wat: er zijn nog slechts enkele plekken beschikbaar!

Simon Keizer en band - Ik en Simon- Dinsdag 29 maart - aanvang: 20.00 - € 29,50 - Kies zelf plaatsen en print zelf tickets op www.lampegiet.nl of koop kaarten aan de servicebalie van de bibliotheek in de Cultuurfabriek.