• Optreden in de intieme setting van een huiskamer

    Theater De Lampegiet

Naar buiten met huiskamerfestival Binnenstebuiten

10-03-2017, 23:31 | Lezersnieuws |

Datum:

zondag 26 maart 2017, 13:00 tot 17:30

Locatie:

, Veenendaal
Theater De Lampegiet & huiskamers
Veenendaal

Nog maar anderhalve week en dan is het zover. Terwijl de lente in de lucht hangt, trekken mensen er weer op uit. En zo ook het theater. Op zondag 26 maart gaat het gebeuren: het allereerste huiskamerfestival van Veenendaal. Geen voorstelling binnen, maar meerdere voorstellingen op geheime locaties.

Biënnale Binnenstebuiten is een nieuw concept dat vergelijkbaar is met initiatieven als StuKaFest, Gluren bij de Buren en Loeren bij de Boeren. Optredens op intieme locaties, waarbij het publiek verrast wordt met een driegangen theatermenu. Van klassieke muziek tot cabaret en van muziektheater tot dans.

Het bijzondere aan Binnenstebuiten is, dat er geen kaartje voor een voorstelling wordt gekocht, maar een kaartje voor een theaterROUTE. Iedere route bestaat uit drie optredens met uiteenlopende artiesten op verschillende (intieme) locaties. Welke locaties dit zijn, dat is tot op de dag zelf een verrassing, maar de plekken kunnen variëren van huiskamer tot molen of bijzonder monument.

In totaal word je als bezoeker driemaal een half uur verrast met optredens van jonge professionele artiesten uit de regio. De keuze hiervoor is gemaakt om jong talent te stimuleren en Veenendaal kennis te laten maken met artiesten van eigen bodem.

En voor de bezoekers die na afloop graag meer willen weten over de artiesten of nog even verder willen genieten van deze bijzondere middag: speciaal voor de gelegenheid zal theater De Lampegiet omgetoverd worden tot 'Dé Huiskamer van Veenendaal'. Deze huiskamer is niet alleen het startpunt van alle routes, maar ook het swingende eindpunt waar exclusief voor Binnenstebuiten gasten geproost én gedanst kan worden op de vinyl klanken van dj Bakplaat!

Ook zin om erop uit te gaan? Kaarten zijn te koop à €17,50 per stuk via www.lampegiet.nl en bieden entree tot één van de routes plus toegang tot het eindfeest inclusief 2 consumpties. Per route kunnen maximaal 3 groepen van 20 personen mee. Meer informatie: www.biennale-binnenstebuiten.nl