• Veel keuze in verschillende breedtematen.

    Mevr. P. Jonker
  • Persoonlijke benadering door ervaren vakman.

    Mevr. P. Jonker

Moeilijke voeten ?

16-10-2017, 16:10 | Lezersnieuws |

Datum:

vrijdag 27 oktober 2017, 10:00 tot 16:00

Locatie:

, Veenendaal
Over het Spoor" en verpleeghuis "de Meent
Veenendaal

In het appartementencomplex "Over het Spoor" in Veenendaal is voor vrijdagmorgen 27 oktober een bijeenkomst georganiseerd speciaal bedoeld voor mensen met moeilijke voeten. In de binnentuin van "Over het Spoor", dat gevestigd is aan de Cavansalaan in Veenendaal, wordt dan van 10.00 tot 12.00 uur een verkoopmorgen gehouden.

In het nabijgelegen verpleeghuis "de Meent" wordt dezelfde dag, vrijdag 27 oktober, maar dan van 14.00 tot 16.00 uur, een verkoopmiddag georganiseerd, wederom speciaal bedoeld voor senioren met moeilijke voeten. Deze bijeenkomst zal plaatsvinden in de centrale hall van verpleeghuis "de Meent", dat gelegen is aan de Grote Beer 10 in Veenendaal.

Beide activiteiten zullen worden verzorgd door Jonker Speciaal Schoeisel v.o.f uit het gelderse Wadenoijen. Deze firma levert al bijna 15 jaar schoenen en pantoffels, zowel voor dames als heren, in veel verschillende lengte- en wijdtematen. De ideale oplossing voor mensen met gevoelige of opgezwollen voeten of enkels, steunkousen, zwachtels, beugels, steunzolen, knobbels, likdoorns, eksterogen, hamertenen, diabetes en reumatische aandoeningen. Nieuw is een stretchschoen welke in zijn geheel bestaat uit zacht elastisch materiaal, speciaal bedoeld voor mensen met ( erg ) gevoelige voeten. Men heeft zich toegelegd op extra wijd speciaal schoeisel voor mensen met brede of opgezwollen voeten, maar daarnaast levert men ook de meer courante maten. Belangstellenden zijn van harte welkom. De toegang is gratis.