• Jürgen Rijkers

    geen
  • Midland Fm

    geen
  • Onair

    geen

Midland Fm presenteert Jürgen Rijkers live Onair

11-11-2016, 17:40 | Lezersnieuws |

Datum:

donderdag 17 november 2016, 20:00 tot 23:00

Locatie:

Molenstraat 35b, Renswoude
Studio Midland Fm
Renswoude

Na weken van snerpende gitaren en onnavolgbare drumpartijen zal komende donderdagavond 17 november de Arnhemse singer/songwriter Jürgen Rijkers te gast zijn in het programma Onair.

"De uit Arnhem afkomstige singersongwriter en gitarist Jürgen Rijkers timmert al jaren aan de weg met zijn vurig groovende soulful, bluesy, funky rocksongs. Hij zingt daarbij indringende, persoonlijke teksten; soms over liefde en verbondenheid, soms maatschappijkritisch maar altijd recht uit het hart."

Met recht een singersongwriter with a bite, want zijn liedjes klinken swingend en heel direct! Toegankelijke songs, bluesy, funky en soulful met een diepere muzikale laag. Hij speelt deze songs zowel solo als met band.

Qua zang sterk beïnvloed door allerlei rock- en soulzangers, zingt Jürgen teksten over zijn leven en wat hem daarin overkomt en bezighoudt.

Daarbij is hij ook een begenadigd gitarist! Zijn gitaarspel kenmerkt zich door ritmische energie en rijke harmonieën en is heel dynamisch; soms luid, expressief en lyrisch maar ook klein en subtiel met een jazzy twist.

Vanaf 20.00 uur te beluisteren bij Midland Fm