• Gitte Niessen

    Gitte Niessen

Marathon Quilten voor de liefhebbers,Vier middagen(20-23 september) samenwerken aan 1 quilt

20-08-2016, 22:01 | Lezersnieuws |

Datum:

dinsdag 20 september 2016, 14:00 tot vrijdag 23 september 2016, 16:30

Locatie:

Jan Steenlaan 75, Veenendaal
Niessen Naaimachines
Veenendaal

Quiltmarathon bij Niessen Naaimachines,

Wie de fijne kneepjes van het quilten wil leren of aanscherpen én bij wil dragen aan het goede doel, kan in de Week van de Hospice terecht bij Niessen Naaimachines. Van dinsdag- tot en met vrijdagmiddag(14.00-16.30 uur) organiseert Gitte Niessen een quiltmarathon in haar winkel aan de Jan Steenlaan. Het deelnemersgeld, 10 euro voor een middag, komt ten goede aan VPTZ Berkenstein.

Gedurende vier middagen werkt Gitte Niessen met de deelnemers aan het maken van quiltblokken. "Deze blokken, die allemaal hetzelfde zijn, worden uiteindelijk samengesteld tot één quilt", vertelt Niessen. De stof is gesponsord door Quilt en meer uit Driebergen en het eindresultaat, een quilt van twee bij twee meter, zal tijdens de slotavond van de Week van de Hospice worden geveild. "Zo hopen we op een mooie opbrengst voor Berkenstein."

Quilten heeft een enorme vlucht genomen, weet Niessen, die regelmatig workshops in haar winkel geeft. "Ook het quilten met de naaimachine wordt inmiddels alom gewaardeerd." Tijdens de marathon is er per middag plaats voor tien deelnemers. Inschrijven voor meerdere middagen is uiteraard ook mogelijk.

Aanmelden voor de quiltmarathon kan via info@niessennaaimachines.nl