• Landjepik staat ook komende zomer weer vol van activiteiten

    René Egbring

Landjepik Stadsstrand trapt af!

28-04-2016, 13:20 | Lezersnieuws |

Datum:

vrijdag 6 mei 2016, 00:00

Locatie:

Veenendaal

Met de eerste mooie dagen achter de rug kunnen we er niet meer omheen: de zomer komt eraan! Dat betekent ook dat het strandseizoen in Veenendaal weer geopend wordt. Op vrijdagavond 6 mei wordt hét stadsstrand van Veenendaal, Landjepik, omgetoverd tot een heuse Copacabana. Met picknick, barbecue, Braziliaanse hapjes en drankjes uit de Keet, een zumba-workshop én fijne swingende plaatjes van DJ Bakplaat.

Landjepik. Er zijn nog maar weinig mensen in Veenendaal die deze plek niet kennen. Gestart als een idee vanuit Stadslab Veenendaal werd deze plek vorig jaar geïnitieerd met als doel meer levendigheid in het centrum te brengen. En met succes! Het stadsstrand bleek een ware hit te zijn. Het kon dan ook niet uitblijven dat ook komende zomer Landjepik weer van zich laat horen en het centrum van Veenendaal zal vullen met evenementen en activiteiten.

Te beginnen met het openingsfeest op vrijdagavond 6 mei. Van 19:00 tot 24:00 zal het stadsstrand in het teken staan van de Braziliaanse Copacabana. Iedereen is welkom om zijn of haar kleedje en barbecue mee te nemen om met een gezamenlijke picknick het nieuwe strandseizoen te openen. Uiteraard zal ook de keet weer geopend zijn met heerlijke zomerse hapjes en drankjes. Voor de dansers onder ons is het mogelijk om mee te doen aan een zumba-workshop en wie er daarna nog geen genoeg van kan krijgen kan los op de plaatjes van DJ Bakplaat.

Ook de rest van de zomer zal het stadsstrand weer middelpunt zijn van allerlei activiteiten. Zelf een activiteit organiseren of weten wat er te doen is? Like dan de Facebook-pagina van Landjepik of neem contact op via landjepik.stadsstrand@gmail.com