• Flyer Ladies Night

  • Flyer Willem aan 't Erf

  • Advertentie Hip & Happening

Ladies Night 15 april Willem aan 't Erf Veenendaal

08-03-2016, 23:31 | Lezersnieuws |

Datum:

vrijdag 15 april 2016, 19:00 tot 22:00

Locatie:

Veenendaal

Op vrijdag 15 april 2016 organiseren wij een gezellige Ladies Night in het Zalencentrum Willem aan 't Erf. Een sfeervolle Feel Good avond!

Tijdens deze avond zullen er verschillende standhouders aanwezig zijn die zijn/haar producten verkopen, hun diensten aanbieden of producten demonstreren. De dames hebben GRATIS toegang tot de Ladies Night en zullen ontvangen worden met een heerlijk welkomstdrankje! Voor de eerste 50 dames staat er een goed gevulde Goodiebag klaar!

Vervolgens zullen ze een avondje in de watten gelegd worden wanneer zij langs de verschillende stands gaan. Voor de dames is er gelegenheid om informatie op te doen, producten te kopen en demonstraties te volgen.

Tijdens de avond wordt er voor de bezoekers een verloting gehouden en maken de dames kans op leuke prijzen! De avond staat geheel in het teken van: What a Girl Wants! Maar dat is nog niet alles!

Tijdens de Ladies Night zal er in het Restaurant Willem aan 't Erf ook voor entertainment gezorgd worden. Deze avond is de bar open en zal er, onder het genot van een hapje of een drankje, live muziek gespeeld worden!

Kortom een ontspannen, sfeervol en een gezellig avondje uit met vriendinnen, zussen, moeders en/of buurvrouwen

en de mannen!

https://www.facebook.com/events/1542806126030782/