• Foto Het Groot

Laatste kaarten voor 'Het Groot Niet Te Vermijden'

15-02-2016, 17:21 | Lezersnieuws |

Datum:

vrijdag 4 maart 2016, 20:00 tot 22:00

Locatie:

Veenendaal

Snelle scenes, virtuoze muzikaliteit en hilarische komedie. De heren van Het Groot Niet Te Vermijden zijn terug in Veenendaal, met hun voorstelling 'Shave, Rattle and Roll'. Dit muziektheater zal te zien zijn op vrijdag 4 maart in Theater De Lampegiet.

Al meer dan 25 jaar staat Het Groot voor humor, goede muziek, theater en muzikale grappen. In deze voorstellingen wisselen de scènes elkaar in razende vaart af en schiet u vanuit ontroering in de slappe lach. Louis, Chris, Peter, Jochem en Sjoerd gaan nog steeds geen instrument of genre uit de weg, en weten ieder publiek uit de stoelen te spelen.

'Shave, Rattle and Roll' is feelgood muziektheater: een goodiebag met voor ieder wat wils. Er zijn nog slechts enkele kaarten verkrijgbaar voor deze voorstelling, dus wees er snel bij!

Het Groot Niet Te Vermijden - Shave, Rattle and Roll - vrijdag 4 maart - aanvang: 20.00 - €26,00 - Kies zelf plaatsen en print zelf tickets op www.lampegiet. Of koop kaarten aan de servicebalie van de bibliotheek in de Cultuurfabriek.