• van links naar rechts Gursat, Andelko en Alex

    nvt

Kangal Gym vechters naar Turkije

25-04-2016, 16:40 | Lezersnieuws |

Datum:

maandag 25 april 2016, 16:18 tot zaterdag 28 mei 2016, 16:18

Locatie:

Veenendaal

Veenendaalse broers uitgenodigd voor grote kickboks toernooien in Turkije.

De broers Andelko en Alex Zlatic zijn hard op weg naar de top van het kickboksen. De jonge talenten die trainen bij sportschool Kangal in Veenendaal hebben al een hoop mooie wedstrijden in Nederland neergezet, en zijn daardoor ook internationaal niet onopgemerkt gebleven. Beide jongens zijn nu uitgenodigd om te vechten bij twee top evenementen in Turkije.

Voor trainer Gursat Unal komt de uitnodiging niet als een verassing. 'Het is bijzonder om te zien dat twee broers zo succesvol zijn in de sport. Ze hebben beiden hun eigen onderscheidende vechtstijl, en delen daarnaast de passie en motivatie om de beste te worden. Het zijn jongens met veel potentie en dat wordt gezien; ook internationaal'.

Andelko zijn gevecht zal plaatsvinden op 30 april in Istanbul, en zijn broer Alex vecht op 28 mei in Antalya. De wedstrijden worden uitgezonden op de Turkse tv zender A Spor en zijn ook via internet live te bekijken.

Wil jij deze ambitieuze jongens volgen in hun weg naar de top? Je kunt trainingsverslagen, wedstrijdinformatie, foto's en video's terugvinden op hun Facebook pagina ' Broeders Zlatic'.