• Twee goede vrienden

    Jaap Reedijk

Jekkers en Jeroen; twee goede vrienden samen op het podium

16-09-2016, 11:50 | Lezersnieuws |

Datum:

woensdag 28 september 2016, 20:00 tot 22:00

Locatie:

Kerkewijk 10, Veenendaal
Theater De Lampegiet
Veenendaal

De voorstelling van Jekkers en Jeroen 'Als we zo vrij mogen zijn', is te zien in Theater De Lampegiet te Veenendaal. Op woensdag 28 september staan de cabaretiers Harrie Jekkers en Jeroen van Merwijk samen op de planken en zullen er een hilarische, maar ook vooral muzikale avond van maken.

Over Harrie Jekkers en Jeroen van Merwijk:

Weinig mensen weten dat de cabaretiers Harrie Jekkers en Jeroen van Merwijk al zeer lang, zeer goed bevriend zijn en dat ze in 1987 al een keer samen op de planken hebben gestaan, ver voordat ze allebei als soloartiest bekendheid kregen. Het idee om samen een programma te maken is al oud, maar nu gaat het er dan eindelijk van komen! Jeroen had na 25 jaar optreden geen zin meer om solo verder te gaan en Harrie had na een sabbatical van 14 jaar wel weer eens zin om op het podium te staan.

Ze zullen met nieuwe liedjes, verhalen en dialogen laten zien wat ze gemeenschappelijk hebben, maar ook waardoor ze zich van elkaar onderscheiden. Ze willen over die hilarische gebeurtenissen vertellen, maar ook nog graag hun mooiste liedjes zingen. Daarom heeft de voorstelling ongeveer een lengte van 2 uur excl. pauze.

Jekkers en Jeroen - Als we zo vrij mogen zijn - Woensdag 28 september - aanvang: 20:00 - € 27,00 - kies zelf plaatsen en print zelf tickets op www.lampegiet.nl of koop kaarten aan de servicebalie in de bibliotheek van de Cultuurfabriek.

Website evenement : www.lampegiet.nl

Locatie evenement : Theater De Lampegiet, Kerkewijk 10, 3901 EG, Veenendaal

Datum evenement : Woensdag 28 september 2016

Begindatum en tijd evenement : 20:00

Einddatum en tijd evenement : niet bekend