• Jorn de Vries en Sjoerd Perfors van Flitsmeister met presentator Harm Edens

    Network Business Events

Jaar na jaar een succesvol netwerk evenement!

02-11-2017, 14:30 | Lezersnieuws |

Datum:

maandag 20 november 2017, 19:00 tot 23:59

Locatie:

, Veenendaal
Basiliek
Veenendaal

Maandag 20 november zal de 13e editie van het Business Event gemeente Veenendaal plaats vinden in De Basiliek. Tijdens het officiële programma zullen awards uitgereikt worden aan de meest onderscheidende ondernemers uit Veenendaal. Daarna is er ruim de gelegenheid voor ondernemend Veenendaal om elkaar te ontmoeten op het netwerkterras. Dit jaarlijks terugkerend netwerk evenement is iedere keer weer een groot succes. Naast een ruim bezoekersaantal zijn ook de reactie' s na afloop zeer positief, ''een waardevolle toevoeging op de agenda''. Voor genomineerden is het een extra bijzondere avond. Voorafgaand het evenement worden zij al in het zonnetje gezet in de media en vervolgens dragen zij met trots de titel 'genomineerd' het gehele jaar door. ''Om überhaupt op het ondernemerspodium te mogen staan is een hele prestatie. De voordrachtscommissie hanteert een strenge selectie en vervolgens maakt de deskundige jury een keuze welke ondernemers in de spotlights mogen staan. Blijft het bij een nominatie of gaat men toch met een award naar huis, ieder jaar weer staan er alleen maar winnaars op het podium''aldus Astrid Schimmel, directeur Network Business Events. Dat de genomineerden er naast het goede gevoel er ook daadwerkelijk iets aan hebben gehad blijkt uit de recensies van de genomineerden van het Business Event gemeente Veenendaal 2016.

Sjoerd Perfors van Flitsmeister: "Onze nominatie voor het Business Event kwam als een totale verrassing. We voelden ons gelijk vereerd! Met de publiciteit die we hebben gekregen door de nominatie en uiteindelijk het winnen van de prijs, hebben we meer bekendheid gekregen in Veenendaal. Het meedoen aan het Business Event is voor ons dus een manier geweest om ons als bedrijf te profileren binnen Veenendaal."

Ook Steven van der Pauw van PMI Rembrandt is zeer te spreken over het Business Event.

''Wij vonden het hele traject van de verkiezing tot Onderneming van het Jaar 2016 erg leuk en spannend. Van de nominatie tot en met het moment van de prijsuitreiking. Je weet niet of je kans maakt op de prijs. Je kent tenslotte de onderscheidende elementen van je concurrenten niet. Toen wij de prijs kregen, was dat een publieke waardering voor onze inzet. We doen ons best om ons te onderscheiden in onze branche en de prijs helpt ons daarbij. De prijs heeft ons positieve reacties en publiciteit opgeleverd. Het is een pluim voor onze medewerkers.''

Voor meer informatie en kaartverkoop: www.businesseventveenendaal.nl.