Informatiebijeenkomst start leesgroep filosofie in Veenendaal

11-08-2017, 14:50 | Lezersnieuws |

Datum:

vrijdag 1 september 2017, 10:30 tot 12:00

Locatie:

Kees Stipplein 74, Veenendaal
De Bibliotheek Veenendaal
Veenendaal

Op vrijdag 1 september is er in De Bibliotheek Veenendaal een informatiebijeenkomst over de start van een leesgroep filosofie. De bijeenkomst is een initiatief van de landelijke organisatie Senia, samen met de bibliotheek.

De leesgroep filosofie maakt een keuze uit een door deskundigen samengestelde boekenlijst over uiteenlopende filosofische thema's, zie www.senia.nl onder de rubriek 'Filosofie'. Senia-leesgroepen komen 6 à 7 keer per jaar bij elkaar en bespreken de boeken aan de hand van leeswijzers met discussievragen die het gesprek in de leesgroep houvast bieden. Meer informatie over de werkwijze is te vinden op www.senia.nl.

Praktische informatie

Wie belangstelling heeft is welkom op 1 september om 10:30 uur in De Bibliotheek Veenendaal, Kees Stipplein 74, Veenendaal. De bijeenkomst is gratis en vrijblijvend. Na een informatief gedeelte worden er praktische afspraken gemaakt met mensen die in de leesgroep willen stappen. Voor meer informatie: Stichting Senia, tel.0570-562656 of stuur een mail naar info@senia.nl