• (v.l.n.r.) Jaap-Hille en Arie samen op het podium van de Basiliek waar het concert gehouden zal worden

    Gerard Koudijs (De Basiliek)

Gospelconcert (LEV en Gerald Troost)

14-08-2017, 23:00 | Lezersnieuws |

Datum:

donderdag 14 september 2017, 20:00 tot 22:30

Locatie:

Wiltonstraat 56, Veenendaal
De Basiliek
Veenendaal

In oktober van dit jaar zullen de Veenendalers Arie van Surksum en Jaap-Hille van Beelen deelnemen aan de Muskathlon van Sri Lanka. Zij zullen daar respectievelijk 60 km wandelen en 120 km mountainbiken door het gebergte in het midden van Sri Lanka om een symbolische strijd te leveren voor gerechtigheid. Hoewel het maar weinig in het nieuws komt zijn de christenen in dit land niet veilig, discriminatie en bedreigingen zijn er aan de orde van de dag. Door deze reis willen ze hen gaan bemoedigen, met hen bidden en samen strijden voor gerechtigheid. Door deze fysieke inspanning te sponsoren kan Open Doors hen financieel ondersteunen in deze strijd! Het doel is om per persoon tienduizend euro binnen te halen, dat is inderdaad een fors bedrag maar daarvoor is dan ook een prachtige actie voor bedacht.

Op donderdag 14 september wordt er in De Basiliek (Wiltonstraat 56, Veenendaal) een gospelconcert gehouden. Aan dit concert zullen zowel de band LEV als Gerald Troost (met band) hun muzikale medewerking verlenen. Twee fantastische bands waarvan een van hen overigens onlangs een nieuw album heeft uitgebracht en de ander dat binnenkort gaat doen. Van deze albums zullen zij enkele nummers aan u laten horen. Daarnaast zal er een spreker komen namens Open Doors om u te vertellen wat zij met hulp van uw donatie kunnen doen. Het concert dat om 20:00u begint heeft een gratis entree, maar vol = vol. Er zal tijdens het concert een collecte gehouden worden voor Open Doors. Tevens is er een VIP arrangement beschikbaar: Voor €150 kunt u genieten van een compleet verzorgd chique diner voorafgaand aan het concert, enkele minuten voor het concert start plaatsnemen op de beste plekken in de zaal en genieten van vele extra's. Door deel te nemen aan het VIP arrangement helpt u ons uit de kosten en kunnen we de opbrengsten geheel aan Open Doors overhandigen.

Kijkt u voor meer informatie op ww.muskathlonconcert.com of onze facebookpagina. Via onze website kunt u ook contact opnemen.