• Opening

    Dorcas

Dorcas opent winkel in Veenendaal

24-08-2016, 17:01 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 27 augustus 2016, 10:00 tot 15:00

Locatie:

Fokkerstraat 14, Veenendaal
Dorcas
Veenendaal

Wie is Dorcas? Dorcas komt in actie voor mensen in nood en diepe armoede, ongeacht hun religie, ras, geslacht of politieke overtuiging. Dorcas werkt al 35 jaar aan hulp- en ontwikkelingsprojecten in Oost-Europa, het Midden-Oosten en Afrika.

Dorcas beheert met behulp van meer dan duizend vrijwilligers 25 officiële winkels in Nederland. Hier worden tweedehands goederen verkocht die niet geschikt zijn voor de hulpverlening in het buitenland, zoals boeken, speelgoed, spellen, serviesgoed, meubelen, enzovoort. Met de opbrengst ondersteunt Dorcas verscheidene hulpprojecten in Oost-Europa, het Midden-Oosten en Afrika.

In Veenendaal wordt nu een Dorcas winkel geopend in het oude Fixet pand aan de Fokkerstraat. In de afgelopen maanden is hard gewerkt aan de inrichting van deze winkel. Vele vrijwilligers hebben zich enthousiast aangemeld om te verven, timmeren, prijzen, decoreren etc. Het resultaat is geweldig. Sfeervolle kleuren, overzichtelijk en creatieve presentaties. Onder leiding van een professionele styliste is deze winkel in 2e hands producten net even anders. Bijna alles is gesponsord door bedrijven uit Veenendaal.

Er is zelfs een gezellige coffeecorner gerealiseerd, voor een warm welkom.

27 augustus is het zover. De opening van de vestiging in Veenendaal is een feit. U kunt voor deze datum nog aan de achterzijde van het pand uw oude spullen doneren.