De CO-dagen komen er weer aan

24-10-2017, 16:10 | Lezersnieuws |

Datum:

woensdag 22 november 2017, 11:00 tot donderdag 23 november 2017, 17:00

Locatie:

Wiltonstraat 56, Veenendaal
De Basiliek
Veenendaal

Op 22 en 23 november worden voor de vierde keer de Christelijke Ondernemersdagen gehouden. Ditmaal voor het eerst in De Basiliek te Veenendaal. Deze ondernemersdagen worden georganiseerd door Christelijk Ondernemers Netwerk (CON), een landelijk netwerk voor ondernemers en ondernemende mensen, zzp-ers en ondernemers met personeel, voor profit en not for profit.

Twee dagen lang kunnen bezoekers langs ruim 50 kramen en stands en met ondernemers in gesprek raken. Er worden in totaal 15 workshops aangeboden. Bijzonder is deze editie dat twee seminars worden gehouden; op woensdag 22 november het seminar Doorbraak naar Succes (zwoegen of zweten) door Bart van der Belt (oprichter Succes Academy) en op donderdag het seminar De Ondernemende kerk, met o.a. Ruben Flach (Willow Creek/Opwekking en ZZP-dominee Baardmans.

Op www.co-netwerk.nl is meer informatie te vinden over CON en over de Ondernemersdagen. Via deze site (of via www.co-dagen.nl) kunnen tickets besteld worden voor de ondernemersdagen. Wie een ticket besteld voor een of beide seminars heeft automatisch ook toegang tot de beursvloer en alle workshops, op beide dagen.