• poster

    Martijn Okker

Davelaar Sport schoolhockeytoernooi bij VMHC Spitsbergen

06-10-2017, 23:50 | Lezersnieuws |

Datum:

woensdag 11 oktober 2017, 13:00 tot 17:40

Locatie:

, Veenendaal
VMHC Spitsbergen
Veenendaal

Op woensdag 11 oktober 2017 vindt het eerste Davelaar Sport schoolhockeytoernooi voor de groepen 3/4 , 5/6 en 7/8 plaats bij VMHC Spitsbergen. Het is eigenlijk raar dat er voor zo'n grote sport nog geen scholen toernooi was in Veenendaal. Davelaar Sport, de hockeyspecialist en sponsor van VMHC wilde hier gelijk zijn naam aan verbinden. In samenwerking met Sportservice Veenendaal heeft VMHC Spitsbergen dit opgepakt en gaat hier een groot feest van maken. Naast de wedstrijden zorgen Kangooclub Veenendaal, Vcompany en Outline Travel voor voldoende vermaak naast de wedstrijden. Er zijn ook geweldige aanbiedingen voor nieuwe leden. Na deze middag kan het niet anders of je wil niet anders meer dan op hockey. Voor ouders is het ook een mooie gelegenheid om eens een kijkje bij deze mooie club te nemen

De aanvangstijd van de eerste wedstrijden is 13.00 uur en de geschatte eindtijd ongeveer 17.30 uur zijn. Wel twaalf scholen hebben ingeschreven. Het Baken, de Bron, Alex, MAX, het Erf, het Baken, de Grondtoon, de Engelenburg, Balans, Tamim, de Vuurvlinder en de Ceder zijn met ongeveer 300 kinderen aanwezig.

Er wordt gespeeld op twee velden, in drie categorieën.

De groepen 3/4 spelen in gemengde teams van minstens zes spelers/speelsters. De teams spelen tegelijk twee wedstrijdjes van drie tegen drie op 1/8 veld.

De groepen 5/6 en 7/8 spelen in gemengde teams van minstens zes spelers/speelsters per team op een kwart veld. Elk team moet tenminste drie meisjes in het veld hebben staan. Er wordt gespeeld zonder keeper. Daar hebben we een verrassende vervanging voor. Voor de winnaars hebben Zwembad de Vallei, de Maxx en de Schatkids nog een leuke prijs in petto.