• Dreumesdans

    Muziekschool de Muzen
  • Muziekschool de Muzen
  • Muziekschool de Muzen

Dansen met papa of mama in het Ontmoetingshuis

29-11-2017, 15:00 | Lezersnieuws |

Datum:

woensdag 17 januari 2018, 10:00

Locatie:

Spiesheem 54, Veenendaal
Muziekschool de Muzen
Veenendaal

VEENENDAAL - Dreumesdans is een reuze leuk en gezellig programma voor kinderen van 2 tot 3 jaar, samen met papa, mama, opa of oma! Lekker samen bewegen op muziek en leuke spelletjes doen. Doe ook mee aan deze bijzondere lessen bij Muziekschool de Muzen!

Kinderen bewegen, dansen, wiebelen, zingen en spelen graag en veel. Tijdens deze les wordt dit aangeboren gevoel gestimuleerd met liedjes, materialen en muziek. In deze cursus bewegen en dansen ouder en kind samen. En het voelt natuurlijk reuze gezellig en veilig met papa of mama erbij!

Dreumesdans is ook geschikt voor jonge dansers in spe. Via deze cursus kunnen ze al wennen aan de zaal, de spiegel, hun lichaam en de dansdocente en na afloop kunnen ze, als ze willen natuurlijk, doorstromen naar het peuterballet. Bij deze cursus is geen speciale kleding voorgeschreven. Wel wordt geadviseerd, met het oog op de gladde vloer, slipsokken te dragen of om op blote voeten mee te doen.

De cursus Dreumesdans bestaat uit 8 lessen en kost € 30. De cursus begint woensdag 17 januari weer. De wekelijkse lessen vinden plaats van 10.30 tot 11.00 uur en worden gegeven door Cindy Leyenaar in het Ontmoetingshuis in veenendaal-oost.

Wil jij mee doen met jouw dreumes, meld je dan snel aan! Aanmelden kan via www.muzenveenendaal.nl. Muziekschool de Muzen is tijdelijk te vinden in het Ontmoetingshuis aan de Spiesheem 54 in Veenendaal.