• Classic Races Veenendaal

    Hans van Walsem
  • Classic Races Veenendaal

    CRT
  • Classic Races Veenendaal

    Hans van Walsem

Classic Races Veenendaal

01-08-2016, 18:51 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 13 augustus 2016, 09:00 tot 17:00

Locatie:

Gildetrom 1, Veenendaal
Bedrijventerrein "De Faktorij"
Veenendaal

De Stichting Klassieke Motorsport Veenendaal (S.K.M.V.) organiseert dit jaar voor de 22e keer regelmatigheidswedstrijden voor klassieke wegracemotoren van voor 1973. Dankzij de gunstige ligging midden in Nederland en de professionele organisatie bezoeken vele liefhebbers van de motorsport jaarlijks onze races. Ook deze editie van dit evenement wordt gehouden op en rond het groene bedrijventerrein "De Faktorij" langs de A12 met de start aan de Gildetrom.

Alle faciliteiten zijn aanwezig, inclusief catering en een terras met vrij uitzicht over het rechte stuk en start/finish. Op vrijdagavond 12 augustus start zo rond de klok van 19.00 uur onze unieke 2-uurs Endurance race inclusief Le Mans start en om het kwartier een rijderswissel. Op het circuit van ca. 1600 meter lengte worden op zaterdag 13 augustus van 10 tot 17.30 uur demo's verreden in de volgende klassen: 50cc, 125cc, 250cc, 350cc, 500cc, zijspannen en oldtimers. In de ochtend vinden de trainingen plaats en in de middag de demo's. De gehele dag zal de speaker u veel informatie geven over de racende motoren en de rijders. Daarnaast is er een uitgebreid programmaboekje beschikbaar. Ook het gehele rennerskwartier is vrij toegankelijk zodat de machines in alle rust te bezichtigen zijn.

Hopelijk zal ook deze editie van de Classic Races Veenendaal voor jong en oud een mooi dagje uit betekenen. Alle informatie en vele foto's zijn te vinden op www.classicracesveenendaal.nl.