• Van harte welkom !

    Open Doors

Christenen in Veenendaal organiseren Avond/Nacht van Gebed op 16 juni

07-06-2017, 21:30 | Lezersnieuws |

Datum:

woensdag 7 juni 2017, 20:54

Locatie:

Schutterij 2, Veenendaal
Gebouw Baptistengemeente
Veenendaal

Christenen uit veel kerken van Veenendaal organiseren opnieuw de Avond/Nacht van Gebed

Aanslagen in Egypte eisten de levens van zeker 45 koptische christenen. Niet alleen in Egypte is er veel geweld tegen christenen. Tienduizenden christenen in Irak sloegen op de vlucht voor Islamitische Staat. Ze wonen verspreid over de hele wereld. En in Nigeria werden opnieuw meisjes en vrouwen door Boko Haram ontvoerd. Wat is hun toekomst?

Dit is slechts een greep uit de nieuwsberichten van de afgelopen tijd. Het geweld tegen christenen neemt toe. We kunnen ons nauwelijks voorstellen wat voor impact dit heeft op de lokale kerk. Toch kunnen we een verschil maken in het leven van vervolgde christenen. Landsgrenzen en gevangenismuren belemmeren ons gebed niet!

Uw gebed heeft impact op de vervolgde kerk! Bid mee tijdens Nacht van Gebed van 16 op 17 juni in het gebouw van de Baptistengemeente - Schutterij 2 . De Avond/Nacht begint om 21.00 uur en duurt tot 5.00 uur. U kunt er ook voor kiezen om een deel van de nacht mee te bidden. Schuif gerust aan! Tijdens de nacht luisteren we naar verhalen van vervolgde christenen en ondersteunen we hen door gebed.

Neem voor vragen contact op : 0622272112 / Meer informatie: www.opendoors.nl/nacht