• Drie kerst sing-ins in De Basiliek op 17 december

    Burnio
  • Gratis de nieuwste CD van Sing-in Veenendaal voor alle bezoekers

    Baak

CD-presentatie en samen zingen in De Basiliek

07-12-2017, 09:40 | Lezersnieuws |

Datum:

zondag 17 december 2017, 15:30 tot 22:00

Locatie:

Wiltonstraat 56, Veenendaal
De Basiliek
Veenendaal

Zondag 17 december organiseert Sing-in Veenendaal traditiegetrouw weer drie kerstsing-ins in De Basiliek. Alweer voor de 28e keer worden deze kerstsing-ins georganiseerd.

En na afloop krijgen alle bezoekers per gezin een gratis sing-in cd mee. Deze cd bevat 14 nummers die de afgelopen maanden tijdens de sing-ins zijn opgenomen. De vorige cd is na twee drukken compleet 'uitverkocht'. Deze is nog wel terug te luisteren via de website van Sing-in Veenendaal, www.singin.nl

Om 15.30 uur is er een sing-in met kerstliederen voor gezinnen. Tijdens deze sing-in is er een speciaal programma voor kinderen tot 12 jaar. De muzikale begeleiding is in handen van de Sing-in Praiseband, het verhaal zal vertolkt worden door Matthijs Vlaardingerbroek.

Bij binnenkomst is er 's middags een leuk cadeautje voor de kinderen.

In de avond zijn er om 18.30 en 21.00 uur twee kerstsing-ins van ongeveer een uur. Naast de bekende kerstliederen bestaat de liedlijst uit opwekkingsliederen en psalmen.

Per sing-in kunnen bijna 2000 bezoekers een plekje vinden in De Basiliek. De deuren gaan een halfuur voor aanvang open. Dus kom op tijd!

De toegang en het parkeren van fiets of auto is gratis. Van harte welkom!