• De Bee-Buzz staat klaar voor alle kinderen.

    Imkerij de Werkbij
  • Voor iedereen is informatie over het imkeren en de bijen.

    Imkerij de Werkbij
  • Kom langs voor heerlijke honing!

    Imkerij de Werkbij

Bijenmarkt Veenendaal met een fris windje

10-07-2017, 12:20 | Lezersnieuws |

Datum:

dinsdag 18 juli 2017, 08:00 tot 13:00

Locatie:

Groeneveldselaan 3, Veenendaal
Sportveld De Groene Velden II
Veenendaal

Op dinsdag 18 juli wordt traditiegetrouw de bijenmarkt in Veenendaal gehouden. Eén keer per jaar wordt deze markt groots opgezet voor iedere imker en geïnteresseerde. Voor de bezoekers is er van alles te zien, van oud ambachtelijk korf vlechten tot de bijen in de bijenkast. Dit jaar voert er een frisse wind door de markt, meer beleving voor jong en oud!

Bijenmarkt Veenendaal is één van de oudste markten die in Veenendaal plaats vindt. Daarbij is het ook één van Europa's grootste bijenmarkten. Voor de hobby- en beroepsimkers staan er vele kramen met diverse imkerartikelen. Verschillende leveranciers tonen hun producten en beantwoorden alle vragen die de geïnteresseerden hebben.

Voor de andere bezoekers staan er kramen vol met honing en verzorgingsproducten met al het goede wat de bij brengt. Er wordt informatie gegeven over bijen en kinderen kunnen van alles ontdekken rondom de educatieve Bee-Buzz van Imkerij de Werkbij. Voor ieder is er iets te zien en te beleven.

De bijenmarkt vindt plaats op dinsdag 18 juli van 8 tot 13 uur op Sportveld De Groene Velden II, Groeneveldselaan 3 te Veenendaal. Toegang is gratis.