• Overhandiging boeket aan wnd burgemeester Zoon en wethouder verloop door Arie Roelofsen

    Annemarie Bakker Fotografie

Betrokken hoofdsponsor aan het woord

09-11-2017, 14:30 | Lezersnieuws |

Datum:

maandag 20 november 2017, 19:30 tot 23:59

Locatie:

, Veenendaal
Basiliek
Veenendaal

Maandag 20 november zal de 13e editie van het Business Event gemeente Veenendaal plaats vinden in De Basiliek. Tijdens het officiële programma zullen de awards uitgereikt worden aan de meest onderscheidende ondernemers uit Veenendaal. Daarna is er ruim de gelegenheid voor ondernemend Veenendaal om elkaar te ontmoeten op het netwerkterras. Dit jaarlijks terugkerend netwerk evenement is iedere keer weer een groot succes. Naast een ruim bezoekersaantal zijn ook de reactie' s na afloop vol ieder jaar vol enthousiasme. Voor genomineerden is het een extra bijzondere avond. Voorafgaand het evenement worden zij al in het zonnetje gezet in de media en vervolgens dragen zij met trots de titel 'genomineerd' het gehele jaar door.

Al dertien jaar is Rabobank Vallei en Rijn trotse hoofdsponsor van hét jaarlijks terugkerend netwerk evenement van Veenendaal. Mariska de Kleijne, directievoorzitter Rabobank Vallei en Rijn: ''De reden waarom Rabobank al voor het 13e jaar trotse hoofdsponsor is van het Business Event? Het evenement is een mooie gelegenheid is om bedrijven uit Veenendaal op het podium te zetten en de waardering uit te spreken voor het ondernemerschap. Zij zorgen ervoor dat het bedrijfsleven uit onze Food Valley-regio op de kaart staat. Het zijn stuk voor stuk prachtige bedrijven die een belangrijke regionale, landelijke of zelfs internationale rol vervullen. Terecht dat zij in het zonnetje gezet worden. Bovendien zorgt het Business Event ervoor dat ondernemend Veenendaal een groot platform heeft om te netwerken. Nieuwe verbindingen worden gelegd. En daar dragen we graag aan bij. Graag tot 20 november!"

Arie Roelofsen, eigenaar van Roelofsen Bloemen, is al jaren trouwe leverancier van prachtige podiumstukken en de boeketten die op de avond van het Business Event aan de genomineerden worden uitgereikt. In het kader daarvan reikte hij waarnemend burgemeester Zoon en wethouder Verloop onlangs het eerste Business Boeket uit. (zie foto).

Na de uitreiking van het Business Boeket merkt Zoon op dat Veenendaal een ondernemende stad is waar het Business Event uitstekend bij past. Wethouder Verloop is benieuwd naar de genomineerden en wil hen graag ontmoeten. Marco Verloop: "Het Business Event is een langdurige traditie in Veenendaal waarbij we het ondernemerschap vieren".

Kaarten voor het Business Event op maandag 20 november a.s. zijn verkrijgbaar via www.businesseventveenendaal.nl.