• Klassiek aan de Grift vindt op 10 juni plaats

    Stichting ALive!

10 juni, achtste editie van Klassiek aan de Grift op de Markt - Vuur en Verlangen

19-05-2016, 15:11 | Lezersnieuws |

Datum:

vrijdag 10 juni 2016, 21:00 tot 23:00

Locatie:

, Veenendaal
De Markt
Veenendaal

Veenendaal staat op 10 juni in het teken van de alweer 8e editie van Klassiek aan de Grift, die plaatsvindt op de Markt.

Artistiek leider en bedenker Andre Heuvelman stelde voor dit jaar een bijzonder programma samen, met de naam 'Vuur & Verlangen'. Zijn Live! Orchestra en talloze solisten, laten muziek klinken van Purcell, Rossini, Lehar, maar ook van Claudia de Breij en van the Scene. Ook zal er wederom een bijzonder jong talent optreden naast de bijdrage van een oerveense formatie. Naast de klassieke muziek vol vuur en verlangen is er tevens ruimte voor verbinding met muziek van deze tijd.

Klassiek aan de Grift is in 2009 ontstaan vanuit de wens van André Heuvelman, om zoveel mogelijk mensen in contact te brengen met klassieke muziek. Om ze de kracht en schoonheid van deze kunstvorm te laten beleven tijdens een uniek laagdrempelig evenement ván en vóór Veenendaal. In een ontspannen ambiance, wordt daarbij verbinding gecreëerd tussen muziekstijlen, generaties en bevolkingsgroepen.

Op een prachtig podium vindt een bruisend samensmelten plaats van professionele musici en jong lokaal muzikaal talent. Jaarlijks komen duizenden bezoekers genieten van dit gratis hoogwaardige culturele zomerevenement in het hart van de stad.

Kortom, niet te missen! Kom jij ook vol verlangen en neem je dan wat gepassioneerd vuur mee?

Voor meer informatie kunt u natuurlijk onze website bezoeken: www.klassiekaandegrift.nl

Gratis toegankelijk voor iedereen.