• Archief BDUmedia
 • Dit is een foto gemaakt in "butterfly park" in Empuriabrava (Spanje). Te zien is een geweldig mooie vlinder met oranje & rode tinten, op een halve sinaasappel (waar de vlinder van aan het genieten is.)
  Het is geen uitzicht foto of een foto van het strand, de zee etc. Maar wat juist hier zo mooi naar voren komt zijn die mooie warme zomerse kleuren, maar toch maakt die sinaasappel er een heerlijk frisse foto van! Oftewel een echte zomerse foto!

  Jasper van Dam
 • Dit is onze zoon Owen (3 jaar). Hij zit op een unicorn (dé trend van dit jaar) aan de Costa Dorada in Spanje.

  Denise Terlage
 • Aan het werk met mijn collega. We hadden zo'n zomers vakantiegevoel dat we even van gekkigheid de zomer naar binnen hadden gehaald!
  Heerlijk op een strandmatje, met een cocktail en een lekker zomersboek.
  We werken in een winkel in Rhenen.

  Daphne van Alfen
 • ,,Deze foto is gemaakt in een bos in de buurt van Nuenen op 26 juni. Er wordt daar eens per jaar een gezellige dag gehouden met modellen en fotografen. Dit kleine steampunkertje was ook een van de modellen en hij was zo schattig", aldus fotograaf Margo Veldhuizen.

  Margot Veldhuizen
 • Mijn dochter en haar opa. We zijn afgelopen zaterdag met de Blauwe Bever gaan varen vanuit Elst naar de Blauwe Kamer. Opa vond het prachtig, houd van varen en is weinig mobiel dus een geweldig uitje.

  Marry van Ruiswijk
 • Foto gemaakt in Griekenland op dinsdag 16 mei tijdens een georganiseerde rondreis met de caravan. Plaats:Athene, tijdens wisseling vd wacht.

  Aline van der Helm
 • Mijn dochter en haar opa. We zijn afgelopen zaterdag met de Blauwe Bever gaan varen vanuit Elst naar de Blauwe Kamer. Opa vond het prachtig, houd van varen en is weinig mobiel dus een geweldig uitje.

  Marry van Ruiswijk
 • Deze foto is genomen op maandag 26 mei in Ljubljana, Slovenië, in de wijk Metelkova Mesto! Een aantal kunstenaars heeft hier hun kunstwerkstukken op oude oude barakken gemaakt waarvan dit er een is!
  Het is een aanrader om deze wijk te bezichtigen!

  Ans Elsinga
 • Veenendaal heeft tussen Doornenburg en Kinkelenburg een prachtig stukje zich spontaan ontwikkelende natuur. Bloemen, insecten, vogels, het is er allemaal te vinden. Daar beleef je het zomergevoel dan ook met volle teugen. Rijkelijk staat er het Jacobs kruiskruid. Dan kan het natuurlijk niet uitblijven dan dat hier ook de zebra rups van de SintJacobsvlinder te vinden moet zijn. De knallende kleuren van geel en zwart verraden hun aanwezigheid in hartje zomer. Deze rups heb ik op 17-07- 2017 in bovengenoemd gebiedje op de waardplant gefotografeerd.

  Gert Slager
 • Veenendaal heeft tussen Doornenburg en Kinkelenburg een prachtig stukje zich spontaan ontwikkelende natuur. Bloemen, insecten, vogels, het is er allemaal te vinden. Daar beleef je het zomergevoel dan ook met volle teugen. Rijkelijk staat er het Jacobs kruiskruid in hartje zomer. Op deze plant zag ik op 17/07/2017 het bruine zandoogje. Ook is een schaduw mee gefotografeerd op de vleugel wat een apart effect geeft. Samen met de gele kleuren van het jacobskruiskruid geeft het mij het ultieme zomergevoel.

  Gert Slager
 • De binnenkant van een glas, met ijsklontjes erin. Gemaakt op 4 juli 2017 bij een café in Harderwijk.

  Beau Schellevis
 • Vissersbootjes in de haven van Heriklion, gemaakt op 10 juli 2017.

  Beau Schellevis
 • Meeuwen voeren op het strand van Brouwersdam op 5 juli 2017. Deze brutale rakkers eten zo uit je hand als je dat durft.

  Wilma Trommelen
 • Een 'corrigerende tik' bij waterhoentjes. De foto is gemaakt op 17 juli. Een waterhoenouder corrigeert één van de twee jongen. De foto is gemaakt op een volop zomerse dag bij een sloot achter de Hunze.

  Riette van Wijngaarden

Fotowedstrijd: Veenendaal viert de zomer

Maakt u de ultieme zomerfoto? Bij het zwembad, in de achtertuin, op de camping, in Nederland of erbuiten? Doe mee aan de zomerfotowedstrijd van VeenendaalseKrant.nl en win een mooie prijs. De drie mooiste Veenendaalse zomerfoto's winnen een arrangement bij The Maxx. Kijk voor de prijzen en spelregels op http://veenendaalsekrant.nl/lokaal/fotowedstrijd-veenendaal-viert-de-zomer-254952